USbikes

Contact: 06-22829608 (wij zijn met vakantie van 26-07 t/m 09/08)
Industrielaan 11 (Kaeve), 5405AA Uden

Prijs & inruil

Prijs

Onze verkoopprijzen zijn marktconform (laag) en vast. Wij prijzen niet bewust hoger om bij inruil fictief meer terug te geven. Daardoor betaald ook niemand te veel. Dat is transparantie en daar houden wij van.

Inruil

Inruil van uw motorfiets is mogelijk. Indien uw motor binnen ons eigen assortiment past kunnen wij snel een inruilwaarde bekend maken. Past uw motor niet binnen ons assortiment, bijvoorbeeld een voor ons vreemd merk, dan kunnen wij binnen ons netwerk biedingen opvragen. Dat lukt meestal binnen 1 a 2 dagen.

Inruilwaarde

Bij ons is de inruilwaarde gelijk is aan de handelswaarde. De handelswaarde ligt altijd onder de particuliere verkoopwaarde. U vraagt zich wellicht af; waarom?

1. Motoren die worden ingeruild worden, door ons of door een van onze netwerkpartners, geheel nagezien, krijgen het onderhoud dat nodig is en worden gepoetst. Bij verkoop wordt er garantie gegeven. Last but not least; ook een inruilmotor moet na verkoop iets hebben bijgedragen aan het resultaat.

2. Zoals vermeld zijn onze verkoopprijzen marktconform (laag) en vast. Wij prijzen niet bewust hoger om bij inruil fictief meer terug te geven en hebben daarin geen onderhandelingsruimte.

Inruilen of zelf particulier verkopen?

Het antwoord is simpel; gaat u voor de hoogste opbrengst van uw motor, heeft u geen problemen met mensen aan/in huis en durft u het risico van een proefrit aan? Dan particuliere verkoop.

Wilt u niet iedereen aan/in huis, accepteert u een lagere opbrengst en wilt u niet het risico lopen dat uw droommotor naar een ander gaat? Dan inruil.

Om een indicatie van de inruilwaarde van uw motor te kunnen geven hebben wij meerdere goede foto’s nodig inclusief het kenteken en informatie omtrent accessoires en de onderhoudshistorie.